Placinta cu cas dulce

de Constelatialeu in Dulciuri, 1 Oct 2014 | 1765 vizualizari

 

Ieri m-am pricopsit cu niste cas dulce,din ala proaspat ,proaspat,abia scos ''de la cald''....asa ca mi-am zis ca-i musai sa trantesc o placintica rapida,ca prea era bun la gust....

 

INGREDIENTE

  • 550 g cas dulce prospat
  • 275 g aluat foitaj
  • 5 oua
  • 2oo g zahar
  • 3 linguri de gris
  • cca 50 g stafide
  • un praf de sare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • pentru uns
  • 1 galbenus de ou + 2 linguri lapte
  • zahar brun
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu cas dulce:

Casul,zaharul,sarea,zaharul vanilat,ouale si grisul le punem in robot si le mixam bine,apoi adaugam stafidele inmuiate.Luam o forma de tarta,o imbracam in aluat,turnam umplutura ,deasupra punem restul de aluat,ungem cu ou si presaram zahar brun.Bagam placinta la cuptorul preincalzit,cca 45 min,la foc mediu.

 

TIPS-URI

1

Eu am pus forma de tarta in tava de la aragaz in care am pus apa in tava

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu cas dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Andreea Caroline 1

01.10.2014, 15:13

Rocsi 1

01.10.2014, 20:48

mihaelar63 1

02.10.2014, 16:14

Puteai si tu sa pui niste costita sau carnat nu stafide sau zahar )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Invartita moldoveneasca