Placinta cu crema de branza

de Constelatialeu in Prajituri, 7 Iun 2014 | 4633 vizualizari

 

Pentru ca tot primisem de la Delaco crema de branza am zis sa-i gasesc o intrebuintare,asa ca am pus de-o placinta,prajitura ceva acolo......

 

INGREDIENTE

  • Foi
  • 2 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 10 linguri ulei
  • 10 linguri apa
  • 7 g amoniac
  • 1 praf de copt cu sofran
  • faina cat sa facem un aluat nu foarte tare,care se poate intinde
  • Umplutura
  • 400 g Crema de branza natur de la Delaco
  • 200 g smantana cu 40% grasime
  • 200 g zahar
  • 6 oua
  • 1 plic finesse vanilie boubron
  • 100 g stafide aurii
Portii: 24
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu crema de branza:

Foi:


Ouale cu zaharul le mixam bine,adaugam uleiul ca la maioneza,apoi apa,la final amoniacul cu praful d ecopt stins cu putin otet si faina.Omogenizam si formam un aluat suficient de care,sa se poata intinde.Impartim aluatul in doua si intindem 2 foi.


Umplutura:


Crema de branza,smantana si zaharul le amestecam bine,apoi adaugam ouale si vanilia si la final stafidele.


Intindem prima foaie direct pe hartia de copt si apoi o asezam in tava ( 22/35 cm) intepam foaia cu furculita si apoi turnam umplutura.Foaia a doua o intindem tot pe hartie de copt si o asezam deasupra umpluturii,apoi scoatem hartia de copt.E mai usor de manevrat sa intindem direct pe hartie de copt.Cu un bat de frigaruie intepam aluatul din loc in loc.


Bagam tava la cuptorul preincalzit,la foc moderat,cca 40 min ( depinde de cuptorul fiecaruia).Cand trece testul scobitorii scoatem tava din cuptor si o lasam sa se raceasca ca sa putem sa o portionam bine.Eu mi-am taiat un colt asa calda,scoasa din cuptor pentru ca asa-mi place. Portionam si apoi pudram cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

tanyapatap 1

08.06.2014, 16:39

mirela0911 1

09.06.2014, 09:57

Ce imi plac prajiturile cu branza!

Camelya 1

07.11.2015, 00:00

Preferata mea. O ador Nu am facut aceasta prajitura pana acum. Cred ca este timpul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake with lemon curd