Placinta cu crema de branza si smantana

de Constelatialeu in Dulciuri, 24 Noi 2013 | 3881 vizualizari

 

Cand n-ai chef ,nici macar pe tine sa te vezi,faci o placinta,asa in dorul lelii ca sa nu treaca duminica fara ceva dulcegarii.....chiar daca-i post,asta este,nu tin....
PS.Si cum am aflat ca azi e Sf.Clement,desi eu il serbam in ianuarie,ca atunci stiam ce este,se pare ca sunt mai multi,zic sa-mi fie de bine....

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foitaj
  • 200 g crema de branza ''K''( produs Kaufland)
  • 200 g smantana peste 25% grasime
  • 60 g stafide brune
  • 3 oua mari ( au avut impreuna 6 galbenusuri)
  • 1 plic finesse bourbon-vanille de la Dr.Oetker
  • 150 g zahar
  • 50 g gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu crema de branza si smantana:

Lasam aluatul sa se dezghete la temperatura camerei. Apoi decupam un rotund, am folosit o forma de tarta cu diametrul de 23 cm, asezam aluatul pe foaie de copt si il punem in forma.


Separat pregatim umplutura. Crema de branza cu smantana, amestecate bine, apoi adaugam zaharul, pliculetul de vanilie, ouale, stafidele si grisul si omogenizam. Aceasta compozitie o turnam in forma. Din restul de aluat taiem floricele cu o forma si le asezam aleatoriu deasupra. Dam forma la cuptorul preincalzit cca 25-30 minute.


Se pudreaza cu zahar cand o scoatem din cuptor. Eu o tai calda ca asa-mi place sa o mananc. Cam asta am avut de spus, e buna, simplu de facut si se mananca repede.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu crema de branza si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

diaconta 1

25.11.2013, 18:34

ce mult imi plac cu branza dulce si stafide

madi_marin 1

25.11.2013, 20:25

ce pofta imi e de ceva bun cu branza... trimiti si cu posta?

Constelatialeu 1

25.11.2013, 20:44

Madi,cu prastia ca-i drumul drept...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Sah