Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Prajiturele ce se fac repede si se mananca la fel de repede:)). Nici o zi fara ciocolata.
Intr-o cratita adaugam ciocolata rupta bucatele, impreuna cu frisca si punem pe foc amestecand continuu pana ce se omogenizeaza.
Acoperim crema cu folie alimentara si dam la rece.
Dupa ce s-a racit o mixam pana ce isi dubleaza volumul, adaugam crema de branza (pe care am mixat-o) amestecam bine.
Fiecare piscot il insiropam putin cu cafea, cu spritul adaugam crema de ciocolata, adaugam deasupra alt piscot (insiropat).
Topim 50 g ciocolata cu untul si glazuram piscoturile.
Decoram cu nuca de cocos sau dupa preferinta.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult