Placinta cu dovleac

de nyana in Prajituri, 23 Noi 2009 | 25528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de placinta din comert(folosesc mioritza)
  • 1 si 1/4 dovleac dat pe razatoarea mare
  • 250zahar( sau dupa gust)
  • scortisoara sau cuisoare
  • unt pentru uns
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovleac:

Se amesteca zaharul cu dovleacul si se pune pe foc pana se ingroasa amestecand din cand in cand, scortisoara sau cuisoarele se pun spre sfarsit.

Se tapeteaza o tava cu unt si se adauga foile  de placinta unse cu unt moale se pune jumatate din cantitatea de dovleac si apoi se adauga 3 foi de placinta tot unse cu unt.

Se pune si cealalta jumatate  de dovleac si deasupra alte 3-4 foi unse cu unt

Se bate oul si se adauga peste placinta si se da la cuptor 40-45 minute

Se pudreaza cu zahar pudra

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

nyana 1

23.11.2009, 21:04

asa e sunt mai bune facute in casa dar knd nu ai timp merg si si din comert dar sa pui un prosop ud deasupra dupa ce scoti placinta din cuptor si nu se mai imprastie foile( asta e stiinta de la soacra mea)

liana_geicu 1

24.11.2009, 01:11

foarte buna placinta de dovleac; si eu am facut in seara asta, dar foile le-am facut in casa!

Michelle 1

24.11.2009, 14:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu nuca