Fursecuri cu ciocolata

de GABRIELACALI in Prajituri, 12 Dec 2014 | 904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat este nevoie de:
  • 3 oua,
  • 1 pachetel praf de copt,
  • 1 pahar zahar pudra,
  • 1 pahar ulei,
  • 500 g faina,
  • coaja de portocala sau lamaie,
  • un praf de sare
  • Pentru crema este nevoie de
  • 1 cana de lapte,
  • 1/2 cana de zahar,
  • 2 linguri cacao,
  • 2 linguri faina,
  • esenta de rom,
  • 50 g Rama mit Butter
  • Pentru glazura am folosit ciocolata topita la aburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Aluatul l-am preparat amestecand ouale cu zaharul, uleiul si praful de copt stins in otet. Am adaugat un praf de sare si faina si am framantat pana nu s-a mai lipit de mana.

Am intins cu sucitorul foaie de jumatate de centimetru grosime si am decupat forme dupa preferinta.

In tava cu hartie de copt am asezat fursecurile si am dat la cuptorul incins in prealabil la foc mediu aproximativ 20 de minute. Cand sunt coapte, fursecurile trebuie sa fie albe la suprafata si putin rumenite pe dos.

Crema am preparat-o amestecand toate ingredientele pe foc mic, mai putin margarina si esenta de rom pe care le-am adugat dupa ce aceasta a fost fiarta si putin racorita.

Am asamblat fursecurile punand crema intre 2 bucati si am ornat cu ciocolata topita si bombonele.

 

TIPS-URI

1

Rama mit Butter

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri cu ciocolata-0
Fursecuri cu ciocolata-1
Fursecuri cu ciocolata-2
Fursecuri cu ciocolata-3
Fursecuri cu ciocolata-4
Fursecuri cu ciocolata-5
Fursecuri cu ciocolata-6
Fursecuri cu ciocolata-7
Fursecuri cu ciocolata-8

COMENTARII (3)

dantes

dantes 1

12.12.2014, 09:08

Bune!

Rocsi

Rocsi 1

12.12.2014, 21:59

Delicioase!

Xandrinne

Xandrinne 1

22.12.2014, 18:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!