Fursecuri cu ciocolata

de GABRIELACALI in Prajituri, 12 Dec 2014 | 1247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat este nevoie de:
  • 3 oua,
  • 1 pachetel praf de copt,
  • 1 pahar zahar pudra,
  • 1 pahar ulei,
  • 500 g faina,
  • coaja de portocala sau lamaie,
  • un praf de sare
  • Pentru crema este nevoie de
  • 1 cana de lapte,
  • 1/2 cana de zahar,
  • 2 linguri cacao,
  • 2 linguri faina,
  • esenta de rom,
  • 50 g Rama mit Butter
  • Pentru glazura am folosit ciocolata topita la aburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Aluatul l-am preparat amestecand ouale cu zaharul, uleiul si praful de copt stins in otet. Am adaugat un praf de sare si faina si am framantat pana nu s-a mai lipit de mana.


Am intins cu sucitorul foaie de jumatate de centimetru grosime si am decupat forme dupa preferinta.


In tava cu hartie de copt am asezat fursecurile si am dat la cuptorul incins in prealabil la foc mediu aproximativ 20 de minute. Cand sunt coapte, fursecurile trebuie sa fie albe la suprafata si putin rumenite pe dos.


Crema am preparat-o amestecand toate ingredientele pe foc mic, mai putin margarina si esenta de rom pe care le-am adugat dupa ce aceasta a fost fiarta si putin racorita.


Am asamblat fursecurile punand crema intre 2 bucati si am ornat cu ciocolata topita si bombonele.

 

TIPS-URI

1

Rama mit Butter

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

dantes 1

12.12.2014, 09:08

Bune!

Rocsi 1

12.12.2014, 21:59

Delicioase!

Xandrinne 1

22.12.2014, 18:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Nasturei cu ciocolata