Placinta cu dovleac si iaurt

de RuxyRux in Prajituri, 22 Oct 2014 | 4569 vizualizari

 

Minunatie de sezon......promit ca-i delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi subtiri de placinta
  • 650 gr iaurt grecesc
  • 1 cana si jumatate de zahar
  • unt pentru uns tava
  • vanilie
  • scortisoara
  • 2 kg dovleac razuit
  • zahar pudra vanilat pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovleac si iaurt:

Dovleacul razuit il punem intr-o tigaie impreuna cu o cana mare de zahar si scortisoara( daca va place mai dulce, puneti dupa gust) si-l lasam la foc mic timp de cinci- sase minute doar cat sa dea intr-un clocot...mie personal nu-mi place sa-l calesc foarte mult...dar daca doriti aveti liber! :)))


Amestecam iaurtul cu vanilie si cu o jumatate de cana de zahar.


Ungem tava cu unt si asezam prima foaie, intindem uniform compozitia de iaurt din belsug. adaugam din nou foaie, din nou iaurt...din nou foaie si punem compozitia de dovleac.


Urmeaza alte trei foi unse intre ele cu restul de iaurt.


Coacem placinta pana se rumeneste frumos deasupra, o lasam la racit, o portionam si apoi pudram zaharul.


Este tare, tare, tareee delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovleac si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

RuxyRux 1

25.10.2014, 19:39

Multumesc mami Babi!

Adele 1

18.10.2015, 19:31

De incercat

RuxyRux 1

18.10.2015, 19:47

A fost o data ca-n povesti...o prea delicioasa placinta ) Pe la arhive fata frumoasa?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu dovleac