Placinta cu dovlecei si morcovi

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2016 | 1434 vizualizari

 

Un aperitiv excelent si foarte gustos! Reteta am luat-o de aici http://www.lauraadamache.ro/2011/08/placinta-cu-dovlecei-si-morcovi.html

 

INGREDIENTE

  • 150 g morcovi
  • 500 g dovlecei
  • 5-6 oua
  • 1 ceapa mica
  • 150 g cascaval delaco
  • 120 g faina
  • 110 ml ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovlecei si morcovi:

Ouale se amesteca bine cu uleiul care se toarna treptat.


Faina se amesteca cu praful de copt, se pune peste oua si se amesteca bine.


Dovlecelul se da pe razatoarea mare si se lasa deoparte cateva minute.


Morcovul si cascavalul se dau tot pe razatoarea mare, iar ceapa o tocam marunt.


Punem legumele si cascavalul peste amestecul de oua si faina, dovleceii ii stoarcem bine si ii punem peste compozitie.


Adaugam condimente dupa gust si amestecam pana se omogenizeaza.


O tava o tapetam cu hartie de copt, turnam compozitia si dam la cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute (pana se rumeneste putin deasupra).


Se serveste atat calda cat si rece!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovlecei si morcovi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

kytz 1

20.12.2016, 16:11

sebirizescu 1

20.12.2016, 19:41

foarte buna

roxana_simona 1

20.12.2016, 19:44

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de sunca cu salata de cruditati