Placinta cu foi fine

de nico_nico in Prajituri, 26 Oct 2016 | 733 vizualizari

 

SUNT SUPER DE BUNE.

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foi fine de placinta,
  • Umplutura
  • 1. 300 kg branza dulce,
  • 1 ou,
  • 5 linguri zahar,
  • 2 plicuri zahar vanilat,
  • 1 pachet mic stafide,
  • 3 linguri gris,
  • coaja de la o lamaie
  • sucul de la lamaie
  • 2- 3 mere mari,
  • 3 linguri zahar,
  • scortisoara,
  • 2 plicuri zahar vanilat,
  • cativa stropi esenta de rom(optional),
  • 3 linguri gris
  • 3 linguri gem de capsuni cu putina nuca macinata
  • branza sarata,
  • 1 ou,
  • susan,
  • zahar pudra.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu foi fine:

Intr-o tava dreptunghiulara unsa cu un pic de ulei asezam hartia de copt apoi rulourile umplute. Branza dulce se amesteca cu zaharul ,zaharul vanilat,oul,stafidele, grisul, coaja si sucul de la o lamaie. Merele se curata de coaja se dau pe razatoarea mare se adauga zaharul, zaharul vanilat,esenta de rom,scortisoara si grisul. Gemul de capsuni se amesteca nuca macinata(ca sa nu curga gemul). Branza sarata se da pe razatoarea mare. Asezam pe o planseta tot cate 2 foi le ungem cu pensula cu putin ulei si asezam inca 2 foi le umplem pe rand (vezi foto) cu mere apoi cu branza apoi cu gem apoi cu branza sarata.Deasupra le ungem cu pensula cu ou .Peste ruloul cu branza sarata punem putin susan. Cele ce mere si gem le facem de post iar cele cu branza le facem de dulce. Se coc la foc potrivit 20-25 minute.Se lasa la racit complet si apoi se taie in bucati (cum doreste fiecare).Asa reci rulourile dulci le pudram cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu foi fine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

26.10.2016, 20:49

Este buna placintica asta!

MotanLaOale 1

27.10.2016, 09:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cosulet Comestibil