Placinta cu mere

de AndreeaRodica in Dulciuri, 8 Noi 2010 | 8472 vizualizari

 

O placinta delicioasa, foarte usor de facut si care se mananca rapid.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 1,5 kg mere
  • 150 g zahar
  • scortisoara
  • ulei pentru calit merele

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu mere:

Am curatat merele, le-am tocat si le-am calit in putin ulei. Am adaugat zaharul, dupa gust, eu am avut niste mere dulci. Cand s-au muiat bine am adaugat si scortisoara.

Am folosit foi de placinta de la Bella, foarte bune, nu se rup la manevrat.

Am pus cate 3 foi la un rulou de placinta, mi-au iesit 4 rulouri. Le-am copt in cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam 30 de minute, iar cand le-am scos din cuptor le-am acoperit cu un servet.

Incercati si voi, e foarte simplu si gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Laly 1

09.11.2010, 09:11

Bun venit,

elena1988 1

09.11.2010, 09:35

ce as papa o placinta cu mere

Miha 1

09.11.2010, 09:48

Buna placinta cu mere!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza