Placinta cu mozzarella si rosii

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2016 | 641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 100 g unt,
  • 300 g faina ( in functie de tipul de faina, mai poate fi adaugata),
  • 3 linguri smantana,
  • 2 linguri apa,
  • sare,
  • oregano,
  • o jumatate plic praf copt
  • Umplutura:
  • o cutie mozzarella mica ( cca 15-20 de mingiute) ,
  • 200 g cascaval,
  • 4 rosii,
  • o lingurita ulei masline,
  • sare,
  • oregano
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu mozzarella si rosii:

Pentru blat, intr-un bol se amesteca untul, faina, sarea, praful de copt. Se adauga smantana, apa si oregano. Se amesteca bine pana rezulta un aluat nelipicios. Se tine la rece cca juma' de ora. Dupa acest timp se scoate, se intinde o foaie si se aseaza intr-o tava de tarta unsa cu putin unt si tapetata cu faina. Se pun rosiile taiate felii, mozzarella si cascavalul taiat bucati mici. Se presara putina sare, ulei de masline si oregano. Se da la cuptor pentru 30 minute, cel mult ( cand marginile placintei devin aurii sunt semne ca aceasta este coapta). Se scoate din aragaz si se da la rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mozzarella si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

miki_a 1

04.01.2016, 10:21

O mare bunatate!!!

Panacris 1

04.01.2016, 16:07

alilianaa 1

04.01.2016, 20:21

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu praz