Placinta cu piept de pui

de Lau in Pui, 4 Mar 2012 | 2401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • 250 g branza
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 catei usturoi
  • 500 g faina
  • 1 cub de drojdie
  • 1 praf de sare
  • 1 linguri de zahar
  • 200 ml apa calduta
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu piept de pui:

Faina o cernem, facem gaura in mijloc si adaugam drojdia, sare, zahar si putina apa, amestecam dupa care framantam un aluat nelipicios. Acoperi mai lasam cca 30 min la dospit.


Carnea o taiem bucati si o fierbem. Amestecam ouale batute cu branza si smantana, sare dupa gust, usturoiul pisat.


Intindem o foaie mai mare decat diametrul tavii in care vom coace placinta. Asezam aluatul in tava, desfacem pasta de toamate cu 2 linguri de apa si adaugam peste aluat, adaugam bucatile de carne si amestecul de ou. Tragem putin marginile peste umplutura, apoi am intins alta foaie mai mica si am pus-o deasupra, am uns cu ou si am adaugat cascaval ras deasupra. Am dat la cuptor pana s-a rumenit frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Lau 1

06.03.2012, 09:49

jolygina 1

06.03.2012, 16:05

interesant

MIUTA 1

06.03.2012, 16:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui si ciuperci a la Jamie Oliver