Frigarui de pui cu ciuperci

de madi_marin in Pui, 22 Ian 2010 | 5292 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 250 g ciuperci mici
  • 1/2 ardei gras
  • 1 ceapa
  • condimente pentru carnea de pui
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu ciuperci:

Pieptul se dezoseaza, se spala si se taie cubulete. Si ceapa si ardeiul, de asemenea se curata, se spala si se taie cubulete. Carnea se condimenteaza .


Se incepe montarea ingredientelor pe frigaruile tinute in apa in prealabil. Cand sunt gata se stropesc cu putin ulei si se mai presara condimente.


Se pun la fript pe tava grill incinsa si unsa ( eu am avut o bucatica de slanina).


Se servesc cu garnitura si salata la alegere. Noi am avut piure de cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

madi_marin 1

23.01.2010, 17:36

de-ar mai fi fost vreo cateva.....

elena1988 1

06.01.2011, 20:10

feliciacristea46 1

13.01.2014, 01:47

ah, ca tare mi-e pofta si arata grozav !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui Teriyaki