Plăcintă cu piure de castane și stafide

de Panacris in Dulciuri, 26 Noi 2013 | 883 vizualizari

 

Am achiziționat de ceva timp, un borcan de piure de castane îndulcit . În sfârșit i-a venit rândul:d Simplu și gustos;)

 

INGREDIENTE

  • foi de plăcintă de la Linco 1 pachet,
  • piure de castane 1 borcan,
  • stafide 100 g,
  • ulei ptr uns, cca, 100 ml,
  • iaurt cca. 500 ml,
  • zahăr avnilinat 2 plicuri.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plăcintă cu piure de castane și stafide:

Foile de plăcintă se ung fiecare în parte cu puțin ulei, apoi se suprapun câte trei. Piureul de castane îndulcit se amestecă cu stafidele. Foile suprapuse, se ung cu amestecul de piure și stafide. Se rulează, apoi se așează într-o formă termorezistentă. La final se ung cu ulei, se adaugă iaurtul și se presară zahărul vanilinat. Plăcinta rulată se pune la copt, cca. 35 de minute la foc mediu.


Spor și poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plăcintă cu piure de castane și stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Panacris 1

27.11.2013, 17:57

Laura

Lia_ 1

30.11.2013, 06:28

ceva nou. credeam ca iaurtul ala o uda rau dar arata foarte facuta si f bine!

Panacris 1

30.11.2013, 09:28

Lia, tocmai că iaurtul o înmoaie și nu rămâne uscată

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere in aluat fin