Placinta cu somon afumat

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2011 | 3614 vizualizari

 

Pentru iubitorii somonului afumat un aperitiv foarte gustos...placinta cu somon afumat

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua
  • 5 linguri smantana
  • 1 lingurita sare
  • 100 ml lapte
  • 50 gr unt topit
  • 100 gr emmental ras
  • 300 gr faina
  • 1 lingurita praf copt
  • o nuca de unt pentru uns tava de Jena
  • Umplutura:
  • 150 gr somon afumat
  • 50 gr parmezan ras
  • 2 linguri pasatta( Cirio)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu somon afumat:

Modul de preparare al placintei cu somon afumat este unul destul de simplu:


Amestecam la mixer in ordinea de mai sus ingredientele pentru blat,


Ungem o tava cu unt si turnam compozitia. Punem si bucatile de somon iar deasupra radem parmezan apoi ungem cu sosul de rosii .


Dam la cuptor pentru 40 de minute la 200 grade. Lasam placinta sa se raceasca si o portionam.


Servim placinta cu somon afumat cu mare pofta ...E grozava!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

RuxyRux 1

18.08.2011, 23:18

Buniiiiiiiiiiiiiiiii....cu berea daca vrei si daca iti place

RuxyRux 1

18.08.2011, 23:19

Medi tu esti ceva mai smechera?

RuxyRux 1

18.08.2011, 23:19

Ed, mersiiii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Empanada de atun (placinta cu ton)