Placinta cu somon afumat

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2011 | 2968 vizualizari

 

Pentru iubitorii somonului afumat un aperitiv foarte gustos...placinta cu somon afumat

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua
  • 5 linguri smantana
  • 1 lingurita sare
  • 100 ml lapte
  • 50 gr unt topit
  • 100 gr emmental ras
  • 300 gr faina
  • 1 lingurita praf copt
  • o nuca de unt pentru uns tava de Jena
  • Umplutura:
  • 150 gr somon afumat
  • 50 gr parmezan ras
  • 2 linguri pasatta( Cirio)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu somon afumat:

Modul de preparare al placintei cu somon afumat este unul destul de simplu:


Amestecam la mixer in ordinea de mai sus ingredientele pentru blat,


Ungem o tava cu unt si turnam compozitia. Punem si bucatile de somon iar deasupra radem parmezan apoi ungem cu sosul de rosii .


Dam la cuptor pentru 40 de minute la 200 grade. Lasam placinta sa se raceasca si o portionam.


Servim placinta cu somon afumat cu mare pofta ...E grozava!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

RuxyRux 1

18.08.2011, 23:18

Buniiiiiiiiiiiiiiiii....cu berea daca vrei si daca iti place

RuxyRux 1

18.08.2011, 23:19

Medi tu esti ceva mai smechera?

RuxyRux 1

18.08.2011, 23:19

Ed, mersiiii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Maki Sushi cu sparanghel, avocado si somon afumat