Placinta cu somon afumat

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2011 | 5406 vizualizari

 

Pentru iubitorii somonului afumat un aperitiv foarte gustos...placinta cu somon afumat

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua
  • 5 linguri smantana
  • 1 lingurita sare
  • 100 ml lapte
  • 50 gr unt topit
  • 100 gr emmental ras
  • 300 gr faina
  • 1 lingurita praf copt
  • o nuca de unt pentru uns tava de Jena
  • Umplutura:
  • 150 gr somon afumat
  • 50 gr parmezan ras
  • 2 linguri pasatta( Cirio)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu somon afumat:

Modul de preparare al placintei cu somon afumat este unul destul de simplu:

Amestecam la mixer in ordinea de mai sus ingredientele pentru blat,

Ungem o tava cu unt si turnam compozitia. Punem si bucatile de somon iar deasupra radem parmezan apoi ungem cu sosul de rosii .

Dam la cuptor pentru 40 de minute la 200 grade. Lasam placinta sa se raceasca si o portionam.

Servim placinta cu somon afumat cu mare pofta ...E grozava!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

RuxyRux 1

18.08.2011, 23:18

Buniiiiiiiiiiiiiiiii....cu berea daca vrei si daca iti place

RuxyRux 1

18.08.2011, 23:19

Medi tu esti ceva mai smechera?

RuxyRux 1

18.08.2011, 23:19

Ed, mersiiii

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive reci / Rondele cu bunatati