Placinta cu spanac

de mari_sasi in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2013 | 1401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ALUAT:
  • 15 lg ulei
  • 15 lg lapte
  • 2 lg zahar
  • 1 praf copt
  • sare
  • 400 gr faina
  • UMPLUTURA:
  • 1.5 kg spanac
  • 0.500 branza
  • 3 oua
  • pesmet
  • 1 ceapa mare (sau 3-4 fire ceapa verde)
  • sare
  • piper
  • DECOR
  • -1 ou
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac:

Spanacul oparit se caleste impreuna cu ceapa,apoi cand acesta este aproape rece se amesteca cu branza si ouale batute.


Foaia: uleiul se amesteca cu laptele si cu zaharul,praful de copt se amesteca cu faina si cu un praf de sare apoi se adauga peste amestecul lichid. Aluatul se imparte in doua foi.


Pe tava unsa cu ulei si tapetata cu faina am asezat prima foaie am presarat pesmet apoi spanacul, am adaugat si cea de a doua foaie. Inainte cu 10 minute de a o scoate din cuptor am uns-o cu un ou batut.


Pentru copt am folosit tava 32/44 si am copt-o pt 40 minute la 160 grade

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

18.06.2013, 08:18

Alina26 1

18.06.2013, 17:09

buna de tot!!!

danakarin 1

18.06.2013, 20:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Placinte cu aluat din iaurt si umplutura de branza