Placinta cu spanac

de mari_sasi in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2013 | 2235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ALUAT:
  • 15 lg ulei
  • 15 lg lapte
  • 2 lg zahar
  • 1 praf copt
  • sare
  • 400 gr faina
  • UMPLUTURA:
  • 1.5 kg spanac
  • 0.500 branza
  • 3 oua
  • pesmet
  • 1 ceapa mare (sau 3-4 fire ceapa verde)
  • sare
  • piper
  • DECOR
  • -1 ou
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac:

Spanacul oparit se caleste impreuna cu ceapa,apoi cand acesta este aproape rece se amesteca cu branza si ouale batute.


Foaia: uleiul se amesteca cu laptele si cu zaharul,praful de copt se amesteca cu faina si cu un praf de sare apoi se adauga peste amestecul lichid. Aluatul se imparte in doua foi.


Pe tava unsa cu ulei si tapetata cu faina am asezat prima foaie am presarat pesmet apoi spanacul, am adaugat si cea de a doua foaie. Inainte cu 10 minute de a o scoate din cuptor am uns-o cu un ou batut.


Pentru copt am folosit tava 32/44 si am copt-o pt 40 minute la 160 grade

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

18.06.2013, 08:18

Alina26 1

18.06.2013, 17:09

buna de tot!!!

danakarin 1

18.06.2013, 20:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Luscos ardelenesc
  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute din piept de pui la cuptor, cu pilaf de orez

de RODIMUR 7

ieri la 23:19

Chec cu dovleac si merisoare

de katty 6

ieri la 18:15

Bors de pipote de curcan

de katty 6

ieri la 17:37

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

ieri la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

pe 25.11 la 19:01

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si smantana