Placinta cu telemea de oaie

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2013 | 16981 vizualizari

 

Mai, dragilor, am facut o nebunie de placinta. Rau am facut, ca am si mancat-o... :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de placinta congelat (400 g)
  • 200 g branza telemea de oaie Delaco
  • 3 oua
  • 3-4 linguri smantana
  • marar tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu telemea de oaie:

Am comis-o in seara asta! A scos Iri o foaie de placinta din congelator si eu m-am uitat cu ce s-o ungem...Si uite asa am luat si niste branza, oua, verdeata si niste smantana si am facut o  bunatate de placinta. Pe care am si mancat-o, dupa cum va ziceam... :D

Branza telemea am dat-o pe razatoarea mare si am amestecat-o cu 2 oua intregi si albusul de la al treilea ou, marar tocat si smantana.

Am uns o tava cu putin unt si am intins jumatate din foaia de aluat. 

Am turnat compozitia de branza si am intins-o pe foaie.

Am rotunjit cealalta jumatate de foaie si am pus-o deasupra.

Cu galbenusul de ou ramas am uns pe deasupra.

Am pus tava cu placinta in cuptorul incins la 220 g (asa cum scrie pe ambalajul foii de aluat) si am lasat-o cam 20 de minute la rumenit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu telemea de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Ligia Bxl 1

16.11.2013, 12:55

Dia si eu m-am gandit la asta

Ligia Bxl 1

16.11.2013, 12:55

Dia si eu am o reteta de foietaj

kukibella 1

16.12.2013, 19:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci