Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Eu sunt fan placinte sarate.
Aluatul se lasa la decongelat.
Branza se da pe razatoare.
Intr-un castron se amesteca telemeaua cu branza de vaci, 4 oua, smantana si zaharul vanilat pana se omogenizeaza.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pune prima foaie. Aluatul trebuie sa fie si pe marginea tavii.
Se pune branza in tava si se niveleaza.
Se pune deasupra si a doua foaie, se potrivesc marginile si se lipesc.
Se unge cu galbenus de ou amestecat cu o lingura de lapte.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute.
Cand se rumeneste este gata.
Se taie rece si se serveste.
Pofta Buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult