Placinta cu telemea de oaie

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2016 | 791 vizualizari

 

Eu sunt fan placinte sarate.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (2 foi - 800g)
  • 800g branza telemea de oaie
  • 400g branza de vaci
  • 100g smantana
  • 4 oua
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 galbenus pentru uns
  • 1 lingura de lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu telemea de oaie:

Aluatul se lasa la decongelat.


Branza se da pe razatoare.


Intr-un castron se amesteca telemeaua cu branza de vaci, 4 oua, smantana si zaharul vanilat pana se omogenizeaza.


Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pune prima foaie. Aluatul trebuie sa fie si pe marginea tavii.


Se pune branza in tava si se niveleaza.


Se pune deasupra si a doua foaie, se potrivesc marginile si se lipesc.


Se unge cu galbenus de ou amestecat cu o lingura de lapte.


Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute.


Cand se rumeneste este gata.


Se taie rece si se serveste.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu telemea de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

31.03.2016, 23:06

Multumesc

epurasha2bb 1

02.04.2016, 18:09

si eu sunt fan placinte sarate! si mai ales cu branza de oaie! arata apetisant!

MotanLaOale 1

02.04.2016, 19:21

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu fistic, citrice si rucola