Placinta cu visine

de ana in Prajituri, 16 Iun 2010 | 2310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 500 gr faina
  • 200 ml lapte
  • 1 ou
  • 100 gr unt
  • 2 linguri de zahar
  • 25 gr drojdie
  • Pentru umplut
  • 500 gr visine
  • 10 lg zahar
  • 3 lg gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu visine:

Framantam aluatul si il lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.Intre timp spalam visinile ,le scoatem samburii si le amestacam cu zaharul pentru a-si lasa zeama,le scurgem apoi amestecam cu gris.


Cand aluatul e gata il impartim in 2 ,intindem 2 foi potrivite si presaram fructele apoi rulam.


Le lasam la dospit 30 de minute ,apoi coacem la foc mediu.


Eu am facut una cu zmeura dar nu mi-a placut.Cea cu visine e buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

16.06.2010, 16:09

Ana, mie imi plac tare mult prajiturile cu fructe......................sunt delicioase, mai ales acuma vara cu fructe proaspete..............

Rocsi 1

16.06.2010, 17:07

imi plac deserturile cu visine

ana 1

16.06.2010, 21:36

Si mie imi plac ,cel mai mult cu visine !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta de post cu visine