Placinta de mere

de ionela2682 in Dulciuri, 7 Mai 2010 | 3466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana apa ( 200 ml)
  • 1 praf de copt
  • faina cat cuprinde
  • umplutura :
  • mere rase ( 1 kg)
  • zahar 2-3 lg
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta de mere:

Se face un aluat din apa sare, praf de copt si faina ct cuprinde pe care-l impartim in 8 bucati pe care cu ajutorul unui facalet ,le intindem cat mai subtiri cu putinta.


Pe jumatate din foaie punem umplutura, restul ungem cu ulei. Rulam si asezam in tava unsa cu ulei. Procedam intocmai cu fiecare foaie. Stropim toata placinta cu ulei si coacem pana se rumeneste!


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

ionela2682 1

08.05.2010, 09:32

nu ai ratat-o ela! tot aici este!

ANCA 1

30.08.2010, 17:12

so: eu cu baietelul meu faceam nani, si cand ma trezesc, sotul ne face o surpiza: placinta asta ma duc repede s-o gust, arata fantastic, exact ca a ta!!

ionela2682 1

31.08.2010, 15:11

Sa aveti pofta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu mere si frisca