Se face un aluat din apa sare, praf de copt si faina ct cuprinde pe care-l impartim in 8 bucati pe care cu ajutorul unui facalet ,le intindem cat mai subtiri cu putinta.
Pe jumatate din foaie punem umplutura, restul ungem cu ulei. Rulam si asezam in tava unsa cu ulei. Procedam intocmai cu fiecare foaie. Stropim toata placinta cu ulei si coacem pana se rumeneste!
Pofta mare!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro