Placinta de pui fara blat

de lumearuxandrei in Pui, 21 Oct 2013 | 5623 vizualizari

 

Te-ai saturat de pui la tigaie, paste cu pui, chiftelute, pui prajit si snitele de pui? Hai sa facem o placinta de pui simpla, fara blat, care te va face sa te reindragostesti de carnea de pui!

 

INGREDIENTE

  • 700 grame piept de pui tocat (merge si alta carne de pui, nu neaparat piept),
  • 2 oua,
  • 1 legatura verdeata,
  • 1 morcov,
  • 1 cartof maricel,
  • 1 pumn de pesmet,
  • sare,
  • piper,
  • 2 lingurite mustar s
  • 2 linguri de smantana acra.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta de pui fara blat:

Am dat pe razatoare morcovul si cartoful (ambele legume au fost crude), am adaugat carnea de pui, ouale, verdeata tocata marunt, smantana si mustarul. Se amesteca totul foarte bine, se adauga pesmetul pentru ca amestecul sa prinda o consistenta putin mai moale decat cea pentru chiftele, se potriveste de sare si de piper si totul se toarna intr-o tava de tarta sau intr-o forma de tort cu marginile detasabile. Forma se unge in prealabil cu putin ulei si se imbraca in pesmet. Placinta capata un aspect foarte apetisant daca deasupra presarati putin cascaval ras…eu nu am mai presarat pentru ca m-am prins ca nu mai aveam in frigider nicio bucatica de cascaval.
Se baga tava in cuptor, la 180 grade pentru 30-35 minte. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de pui fara blat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

adela_64 1

22.10.2013, 09:17

Bine ai venit! Cred ca-i foarte gustos. Cu siguranta-l voi gati si eu. Voi pune aici si placinta mea. Felicitari!

laura_n 1

22.10.2013, 15:55

pffff...ce-mi place
bun venit

lumearuxandrei 1

14.11.2013, 13:53

Multumesc pentru urari! Acum le-am vazut!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu branza sarata