Placinta de pui fara blat

de lumearuxandrei in Pui, 21 Oct 2013 | 3268 vizualizari

 

Te-ai saturat de pui la tigaie, paste cu pui, chiftelute, pui prajit si snitele de pui? Hai sa facem o placinta de pui simpla, fara blat, care te va face sa te reindragostesti de carnea de pui!

 

INGREDIENTE

  • 700 grame piept de pui tocat (merge si alta carne de pui, nu neaparat piept),
  • 2 oua,
  • 1 legatura verdeata,
  • 1 morcov,
  • 1 cartof maricel,
  • 1 pumn de pesmet,
  • sare,
  • piper,
  • 2 lingurite mustar s
  • 2 linguri de smantana acra.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta de pui fara blat:

Am dat pe razatoare morcovul si cartoful (ambele legume au fost crude), am adaugat carnea de pui, ouale, verdeata tocata marunt, smantana si mustarul. Se amesteca totul foarte bine, se adauga pesmetul pentru ca amestecul sa prinda o consistenta putin mai moale decat cea pentru chiftele, se potriveste de sare si de piper si totul se toarna intr-o tava de tarta sau intr-o forma de tort cu marginile detasabile. Forma se unge in prealabil cu putin ulei si se imbraca in pesmet. Placinta capata un aspect foarte apetisant daca deasupra presarati putin cascaval ras…eu nu am mai presarat pentru ca m-am prins ca nu mai aveam in frigider nicio bucatica de cascaval.

Se baga tava in cuptor, la 180 grade pentru 30-35 minte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de pui fara blat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

adela_64 1

22.10.2013, 09:17

Bine ai venit! Cred ca-i foarte gustos. Cu siguranta-l voi gati si eu. Voi pune aici si placinta mea. Felicitari!

laura_n 1

22.10.2013, 15:55

pffff...ce-mi place
bun venit

lumearuxandrei 1

14.11.2013, 13:53

Multumesc pentru urari! Acum le-am vazut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tajina tunisiana cu ton si branza