Placinta frageda cu mere

de iry-gabriela in Dulciuri, 14 Mar 2012 | 7404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de apa calduta,
  • o cana de ulei,
  • un cub drojdie,
  • faina cat cuprinde,
  • 1 kg mere,
  • 4 linguri zahar,
  • scortisoara,
  • zahar vanilat
  • margarina de uns tava.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta frageda cu mere:

Se amesteca uleiul si apa cu drojdia si faina pana se formeaza un aluat elastic.  

Separat se curata merele si se dau pe razatoare si apoi se calesc cu zaharul, scortisoara si zahar vanilat .   

Aluatul se imparte in doua si se intinde prima parte si se aseaza in tava care a fost unsa cu margarina, apoi se adauga merele si la final a doua parte de aluat care a fost intinsa. Se taie patrate si se baga tava la cuptor si se lasa 40 de minute la foc moderat.    

Eu am presarat-o cu zahar pudra .

Pofta buna si sper sa va placa!

TIPS-URI

1

de preferinta se va folosi mai putine mere pentru a da voie aluatului sa se coaca mai bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta frageda cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Aurelia 07_07 1

16.03.2012, 08:06

Daca vin cu o cafeluta primesc si eu o bucatica

lizuca 1

16.03.2012, 13:17

delicios ,trebuie facuta neaparat

ligiutza 1

06.11.2013, 02:38

este foarte buna trebuie sa o incercati si voi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta taraneasca cu mere