Placinta frageda cu mere

de iri_iri in Dulciuri, 14 Mar 2012 | 5411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de apa calduta,
  • o cana de ulei,
  • un cub drojdie,
  • faina cat cuprinde,
  • 1 kg mere,
  • 4 linguri zahar,
  • scortisoara,
  • zahar vanilat
  • margarina de uns tava.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta frageda cu mere:

Se amesteca uleiul si apa cu drojdia si faina pana se formeaza un aluat elastic.


Separat se curata merele si se dau pe razatoare si apoi se calesc cu zaharul, scortisoara si zahar vanilat .


Aluatul se imparte in doua si se intinde prima parte si se aseaza in tava care a fost unsa cu margarina, apoi se adauga merele si la final a doua parte de aluat care a fost intinsa. Se taie patrate si se baga tava la cuptor si se lasa 40 de minute la foc moderat.


Eu am presarat-o cu zahar pudra .


Pofta buna si sper sa va placa!

 

TIPS-URI

1

de preferinta se va folosi mai putine mere pentru a da voie aluatului sa se coaca mai bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta frageda cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Aurelia 07_07 1

16.03.2012, 08:06

Daca vin cu o cafeluta primesc si eu o bucatica

lizuca 1

16.03.2012, 13:17

delicios ,trebuie facuta neaparat

ligiutza 1

06.11.2013, 02:38

este foarte buna trebuie sa o incercati si voi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere