Placinta ruseasca cu branza si merisoare

de RuxyRux in Prajituri, 29 Sep 2014 | 1794 vizualizari

 

A fost odata ca niciodata...o prajitura frumoasa ca o printesa si extraordinar de delicioasa care a facut senzatie pe biucataras.ro :).. am vazut-o prima oara la Gabyta noastra senina( multumesc!) si apoi pe rand la pofticiosii bucatarasi :)))......cum sa ii rezisti? :))))) Eu am combinat-o cu merisoare...si e chiar minunata, desi cam putina! :)))))!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza dulce
  • 3 linguri gris
  • 3 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 5 linguri de smantana
  • vanilie
  • un praf de sare
  • o cescuta de merisoare confiate
  • zahar pudra vanilat pentru decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta ruseasca cu branza si merisoare:

Se face simplu si rapid:


Am amestecat smantana cu grisul si am lasat amestecul deoparte timp de 30 de minute.


Branza dulce am mixat-o la la blender.


Ouale le-am mixat cu zaharul pana si-au dublat volumul si apoi am adaugat branza mixata, praful de sare, vanilia si amestecul de gris,


Eu am tapetat o tava cu foaie de copt( se poate unge tava cu unt) si am turnat compozitia. deasupra am pus merisoarele confiate.


Am copt prajitura la 180 de grade pentru fix 35 de minute, am lasat-o la racit si apoi am pudrat-o cu zahar pudra vanilat.


Yamyyyyyyyyyyyyyyyyyy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta ruseasca cu branza si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

kukibella 1

30.09.2014, 13:24

diaconta 1

30.09.2014, 21:52

Deci nu s-a incheiat epidemia

RuxyRux 1

30.09.2014, 23:47

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu ingrediente pur romanesti