Placinta stransa cu branza sarata

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2011 | 14903 vizualizari

 

O placinta calda imbietoare...

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj( un sul)
  • 900 gr branza sarata( eu am pus telemea si feta )
  • 1 legatura de marar
  • 300 gr smantana
  • 3 oua
  • chimen
  • 2 galbenusuri pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta stransa cu branza sarata:

Amestecam branza cu ouale si mararul, apoi adaugam si smantana.


Intindem o foaie de copt in tava de Jena, apoi desfacem foaia de aluat, o punem in tava, asezam branza in mijloc si o strangem aducand marginile in mijloc si acoperind branza.


Ungem cu galbenus, presaram chimen si o coacem la 220 grade pentru 45-50 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta stransa cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (62)

RuxyRux 1

24.06.2011, 23:53

A fost delicioasa...si pliiina ochi de branza multumesc Oana

SENO 1

03.08.2011, 23:52

ioi ce bunatate trebe musai s-o incerc si eu

RuxyRux 1

23.09.2011, 18:44

E de incercat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu dovlecel si branza