Placinte cu branza

de AndraAli in Dulciuri, 20 Iul 2014 | 1346 vizualizari

 

Reteta asta de placinte aduce foarte mult cu placintele bunicii mele.Sunt foarte pufoase si delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 150 ml ulei
  • 4 oua
  • 120 g smantana
  • 2 cuburi de drojdie proaspata
  • 1 lingurita de sare
  • 400 ml lapte
  • 150 gr zahar
  • coaja de la o lamaie rasa
  • 1 esenta de vanilie
  • Pentru umplutura
  • 500 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 100 gr smantana
  • 100 gr zahar
  • 50 gr stafide
  • 50 gr gris
Portii: 27
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza:

1.Se incalzeste laptele,se dizolva drojdia si se amesteca cu 3 linguri de faina.


2.Frecam spuma galbenusurile cu zaharul si sarea,apoi o amestecam cu drojdia dospita.


3.Adaugam coaja de lamaie, apoi ,smantana , faina si vanilia.


4.Se framanta aluatul in jur de 20 de minute adaugand putin cate putin ulei.Lasam la dospit o ora.


5.Pentru umplutura: branza de vaci se amesteca cu galbenusurile,zaharul,smantana,grisul si stafidele.


6.Le umplem si le coacem la 180 de grade pentru 10 minunte iar apoi la 160 de grade pana cand se fac rosiatice.


 

TIPS-URI

1

Cand sunt gata se presara cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Miha 1

21.07.2014, 00:10

Dar sa stii ca trebuie sa schimbi pozele si la celelalte retete nu numai la asta

MotanLaOale 1

21.07.2014, 00:20

AndraAli 1

21.07.2014, 12:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice