Placinte cu branza dulce

de AnyCostescu in Dulciuri, 7 Oct 2014 | 2686 vizualizari

 

Bune rau! As manca non stop

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 1 kg faina
  • 4 galbenusuri
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 cub drojdie
  • +-1 cana lapte cald

Umplutura:

  • 500 g branza de vaci
  • 4 albusuri
  • zahar dupa gust
  • 2 liinguri gris
  • + 1 ou pt uns
  • zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza dulce:

Laptele , drojdia, zaharul si o lingura de faina se pun intr-un bol si se omogenizeaza. Se lasa 10 minute la crescut.


Intr-un vas punem faina, sarea, galbenusurile batute cu ulei, si lapptele in care s-a dizolvat drojdia.Framantam un aluat compact, potrivit de moale. Daca mai este nevoie adaugam lapte sau faina in timpul framantarii. La sfarsit framantam coca cu o lingura de ulei si lasam aluatul sa creasca minim 30 minute.


Pentru umplutura amestecam branza cu albusurilele, zahar si ce mirodenii mai vreti, si grisul.


DUpa ce a crescut aluatul il impartim in bucatele mici cat un ou.


Se intinde fiecare bucata de aluat pe masa unsa cu ulei si se pune o lingura de branza si se impatureste dupa metoda fiecaruia.


Se ung cu ou batut placintele si le dam la cupttor la foc mediu pana se rumenesc frumos.


Le pudram cu zahar si le servim calde...



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

AnyCostescu 1

08.10.2014, 12:26

multumesc

Ligia Bxl 1

09.10.2014, 11:12

eiii ce bine arata,vreau si eu

AnyCostescu 1

09.10.2014, 19:16

merci!! te astept

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert rasucite cu dovleac