Placinte cu branza sarata si cascaval

de reisnaor_2006 in Cook and smile, 22 Ian 2019 | 1794 vizualizari

 

Ador acest aluat! Il pot folosi la placinte, tarte, pizza.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 250 ml de apa calduta
  • 300 ml de lapte caldut
  • 25 gr de drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • 50 ml de ulei
  • 1 lingurita de sare
  • 2 oua
  • 200 gr de branza sarata rasa
  • 150 gr de cascaval ras
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza sarata si cascaval:

Pentru inceput preparam maiaua din apa, zahar si drojdie. Frecam zaharul cu drojdia, adaugam apa calduta si o lasam sa isi dubleze volumul.


Faina o cernem de cateva ori si o punem intr-un bol. Peste faina adaugam drojdia ,zaharul, sarea, ouale, laptele cald si framantam. In timp ce framantam aluatul, ne ungem mainile cu ulei. Dupa framantare lasam aluatul la loc calduros pana cand isi dubleaza volumul.


Intr-o tigaie punem ulei la foc potrivit.


Masa de lucru o infainam, rupem bucati din aluat pe care le umplem cu branza si cascaval. Unim capetele, formam o bila pe care o intindem cu sucitorul. Le prajim in ulei si le scoatem pe prosoape de hartie.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Aluatul poate fi folosit la orice.

2

Umplutura o face fiecare dupa bunul plac.

3

Drojdia nu trebuie sa intre in contact cu sarea pentru ca nu mai creste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza sarata si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

25.01.2019, 17:19

De cand le-am vazut , visez doar placinte )

Catalina L 1

26.01.2019, 18:37

ce pofta mi-ai facut

dantes 1

27.01.2019, 10:48

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi

ieri la 21:27

Sandwich cu avocado si peste

de Rocsi 9

ieri la 19:10

Racitura din rasol afumat de purcel la slow cooker Crock-Pot 4.7 l

de Ksenya 4

ieri la 17:02

Ciorba de gulioare

de dantes 5

ieri la 10:13

RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri cu ciocolata