Placinte cu branza si stafide

de Lau in Dulciuri, 24 Ian 2011 | 9384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina alba
  • 100 gr zahar
  • un varf de cutit de sare
  • esenta de portocale
  • drojdie
  • o lg margarina
  • 1 ou
  • pentru umplutura;
  • branza de vaci
  • stafide
  • 2 oua
  • esenta de portocale
  • zahar dupa gust
  • un pic de faina alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza si stafide:

Am pus faina intr-un castron mai mare am facut o gaura in mijloc,am pus zaharul,sarea,margarina.oul,un pic de apa calduta si drojdia,am amestecat si am lasat 15 min pana a inceput sa faca besici,dupa 15 min am inceput sa framant coca.la sfarsit am framantato cu un pic de ulei,am lasato la cadura pana ce si-a dublat volumul.


umplutura: am amestecat toate ingredienteledaca este prea tare se pune un pic de lapte,stafidele le-am tinut un pic in apa calduta ca sa se umfle.


Cand este gata coca intindem o foaie o taiem patratele si in mijloc punem branza.lipim colturile si le punem in tava,facem asa pana facem o tava,ungem plancintele cu ou(eu am pus un pic de zahar in ou ca sa iasa mai galebene)dam tava la cuptorul incalzit pana se rumenesc placintele

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

alexandrinapop 1

25.02.2011, 07:52

trebuie sa fie atat de bune

Bya Ralu 1

31.10.2013, 14:52

ce bune sunt

Lau 1

31.10.2013, 17:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornulete fragede
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos alb, din smântână și cașcaval

de RODIMUR 5

ieri la 21:58

Ficăței înăbușiți, cu ceapă și roșii

de RODIMUR 5

ieri la 20:52

Tort rustic de vară cu fructe de pădure

de Ancutsa 5

ieri la 17:05

RETETA RECOMANDATA
Prajitura (pasca) cu branza si ciocolata