Placinte cu branza si stafide

de Lau in Dulciuri, 24 Ian 2011 | 9011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina alba
  • 100 gr zahar
  • un varf de cutit de sare
  • esenta de portocale
  • drojdie
  • o lg margarina
  • 1 ou
  • pentru umplutura;
  • branza de vaci
  • stafide
  • 2 oua
  • esenta de portocale
  • zahar dupa gust
  • un pic de faina alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza si stafide:

Am pus faina intr-un castron mai mare am facut o gaura in mijloc,am pus zaharul,sarea,margarina.oul,un pic de apa calduta si drojdia,am amestecat si am lasat 15 min pana a inceput sa faca besici,dupa 15 min am inceput sa framant coca.la sfarsit am framantato cu un pic de ulei,am lasato la cadura pana ce si-a dublat volumul.


umplutura: am amestecat toate ingredienteledaca este prea tare se pune un pic de lapte,stafidele le-am tinut un pic in apa calduta ca sa se umfle.


Cand este gata coca intindem o foaie o taiem patratele si in mijloc punem branza.lipim colturile si le punem in tava,facem asa pana facem o tava,ungem plancintele cu ou(eu am pus un pic de zahar in ou ca sa iasa mai galebene)dam tava la cuptorul incalzit pana se rumenesc placintele

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

alexandrinapop 1

25.02.2011, 07:52

trebuie sa fie atat de bune

Bya Ralu 1

31.10.2013, 14:52

ce bune sunt

Lau 1

31.10.2013, 17:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cremos