Fursecuri cu nuca Montignace

de antzuka in Dulciuri, 16 Mar 2010 | 3041 vizualizari

 

22 de fursecuri
Moi, aromate, delicioase

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • Zeama de la o jum d lamaie mica
  • 100 g unt
  • 2 cani de nuca macinata
  • 1 cana faina(jum integrala+tarate)
  • 2 ligurite de coaja de lamaie
  • 4 lg fructoza
  •  1 lg rasa de bicarbonate de sodiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca Montignace:

Frecam untul cu fructoza


Adaugam oul


Nuca, restul de ingrediente.


Facem bilute.


Si le "intindem" cu cutitul.Dam la cuptor pentru aprox 10-15 min!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca Montignace" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei

COMENTARII (9)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 18:27

super, si simplu si rapid

ANCA 1

28.03.2010, 18:38

buna reteta, fructoza e extrasa din fructe, e mai sanatoasa ca zaharul rafinat,e mai dulce ca zaharul putin, nu chiar de 2 ori.. cel putin, eu nu o simt asa, ci cam la fel ca zaharul

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 15:09

cat unt se foloseste?k nu se vede

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negreasa de post cu glazura