Placinte cu cascaval

de T I M E A in Piine, 29 Noi 2012 | 6650 vizualizari

 

Nu, nu le-am mancat eu :), stiti deja ca eu nu mananc branzeturi...dar ,asta nu inseamna ca nu fac din cand in cand bunatati cu branzeturi pentru cei din jurul meu.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 2 oua
  • 1 plic drojdie uscata
  • 3 linguri zahar
  • 250 ml lapte
  • 80 ml ulei
  • 1 lingurita sare
  • cateva felii de cascaval
  • un galbenus de ou cu 2 lingurite lapte - pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu cascaval:

Punem drojdia la dospit in 100 ml lapte caldut amestecat cu o lingurita de zahar. Dureaza 10-15 minute.


Faina o amestecam cu sarea si zaharul. Turnam drojdia dospita peste faina si cu mana usor amestecam cu faina adaugand pe rand ouale batute si restul de lapte caldut. Framantam cu mana in continuare adaugand spre final uleiul. Framantam pana nu se mai lipeste aluatul de maini. Acoperim cu un prosop si lasam la dospit la loc cald aprox o ora sau pana isi dubleaza volumul.


Intindem apoi aluatul si taiem sub forma de dreptunghiuri. Asezam cascavalul feliat pe o jumatate, indoim apoi si apasam marginile.


Asezam placintele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu galbnusul de ou.


Le mai lasam 15-20 min la dospit, apoi dam la cuptorul preincalzit la 175-180 grade timp de aprox 20-25 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

T I M E A 1

30.11.2012, 14:52

Sidy eu va cred pe cuvant si va las pe voi sa mancati

diaconta 1

30.11.2012, 14:59

lasa-ne si mai adu doua portii

T I M E A 1

30.11.2012, 17:44

)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu cartofi si cascaval