Placinte cu Ceva Fin,porumb si susan

de Valclaudia in Pizza, 20 Iul 2014 | 2033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1/2 cub drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • sare dupa gust
  • 150 ml apa calduta
  • 1 ou
  • 50 gr. unt
  • 300 gr. faina alba
  • 2-3 linguri de ulei
  • Topping:
  • 1 cutie crema de branza Ceva fin
  • 1 cutie boabe de porumb dulce
  • 1 ou mare de casa
  • sare fina
  • susan
  • marar verde tocat
  • sferturi sau jumatati de rosii cherry
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu Ceva Fin,porumb si susan:

Pentru aluat, diluam drojdia cu sare, zahar, apa calduta.


Adaugam oul,untul, faina.


Framantam pana se obtine un aluat elastic.


La final adaugam uleiul.


Lasam aluatul la dospit cca 30 minute.


Intindem aluatul pe masa de lucru peste care am presarat faina.


Decupam cu un inel cercuri de aluat pe care le ungem cu crema obtinuta din amestecarea Cremei de branza Ceva fin cu oul de casa.


Peste placintele unse, asezam boabe de porumb,sferturi sau jumatati de rosii cherry, presaram sare fina, seminte de susan, marar proaspat tocat.


Dam placintele la copt (cuptor preincalzit, 170 grade), pentru 30-40 minute pana se rumenesc frumos.


Se servesc atat calde, cat si reci.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu Ceva Fin,porumb si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MOKUSKA 1

20.07.2014, 15:19

Ce bunatate! Foarte delicioase!

Corinuta 1

21.07.2014, 11:23

vreau!

Satisfyyourcravings 1

23.07.2014, 09:13

Perfecte pentru pachetel!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat