Placinte cu Ceva Fin,porumb si susan

de Valclaudia in Pizza, 20 Iul 2014 | 2074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1/2 cub drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • sare dupa gust
  • 150 ml apa calduta
  • 1 ou
  • 50 gr. unt
  • 300 gr. faina alba
  • 2-3 linguri de ulei
  • Topping:
  • 1 cutie crema de branza Ceva fin
  • 1 cutie boabe de porumb dulce
  • 1 ou mare de casa
  • sare fina
  • susan
  • marar verde tocat
  • sferturi sau jumatati de rosii cherry
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu Ceva Fin,porumb si susan:

Pentru aluat, diluam drojdia cu sare, zahar, apa calduta.


Adaugam oul,untul, faina.


Framantam pana se obtine un aluat elastic.


La final adaugam uleiul.


Lasam aluatul la dospit cca 30 minute.


Intindem aluatul pe masa de lucru peste care am presarat faina.


Decupam cu un inel cercuri de aluat pe care le ungem cu crema obtinuta din amestecarea Cremei de branza Ceva fin cu oul de casa.


Peste placintele unse, asezam boabe de porumb,sferturi sau jumatati de rosii cherry, presaram sare fina, seminte de susan, marar proaspat tocat.


Dam placintele la copt (cuptor preincalzit, 170 grade), pentru 30-40 minute pana se rumenesc frumos.


Se servesc atat calde, cat si reci.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu Ceva Fin,porumb si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MOKUSKA 1

20.07.2014, 15:19

Ce bunatate! Foarte delicioase!

Corinuta 1

21.07.2014, 11:23

vreau!

Satisfyyourcravings 1

23.07.2014, 09:13

Perfecte pentru pachetel!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Pizza in 8 minute (hai 10 :)))) )