Placinte cu Mozzarella si Emmentaler

de Cris2711 in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2013 | 3909 vizualizari

 

Reteta de aluat este de pe aici,de pe site,au iesit tare bune,miroase atat de bine in toata casa,am nimicit 4,acum sunt happy =))))

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluat:
  • 500 gr. faina
  • 2 linguri de smantana groasa
  • 1 plic drojdie
  • 1 ou
  • sare
  • 1 cescuta cu apa caldutza
  • Ingrediente pentru umplutura:
  • Emmentaler
  • Mozzarella
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu Mozzarella si Emmentaler:

Intr-un castron se pune faina,drojdia,sarea,oul,smantana si se framanta cu apa calduta pana se formeaza un aluat elastic,poate mai este nevoie de putina apa sau de putina faina.Aluatul trebuie sa se dezlipeasca de pe maini.


Cand este gata se pune la un loc mai caldut,se acopera cu un prosop de bucatarie curat.


Se lasa la crescut cam 40 de minute.


Apoi se imparte aluatul in doua si se intinde pe masa.Se taie patrate,vezi foto,in care se umple Mozzarella si Emmentaler ras.


Dupa preferinte se poate pune telemea si/sau sunca.


Apoi se impaturesc bine,se aplatizeaza cu palma si se pun intr-o tigaie cu uleiul incins ,la foc mediu.


Se lasa intai pe o parte ,pana devin aurii,apoi pe cealalta parte.


Apoi se scot,se pun pe un prosop de hartie.


Se servesc calde!


Si reci sunt bune!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu Mozzarella si Emmentaler" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Cris2711 1

06.01.2014, 12:35

Mersi

Alexandra Burz 1

30.01.2014, 00:19

Cris2711 1

23.05.2014, 22:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Plăcintele crețe ale bunicii