Placinte cu sunca si cascaval

de gabrielasfechis in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2015 | 814 vizualizari

 

Mie imi place tot ce e cu sunca si cascaval.Numai sa fie bun :))
Din cauza racelii e posibil sa fi scris mai rau, dar revizuiesc eu intr-o zi .
Pozele nu sunt foarte stralucite deoarece sunt facute cu telefonul.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 2 galbenusuri de ou
  • 1 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri ulei
  • apa calduta
  • cascaval ras
  • sunca afumata
Portii: 19
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu sunca si cascaval:

Punem cubul de drojdie impreuna zaharul si putina apa calduta intr-un bol la dospit.


Pregatim un lighean mai mare in care adaugam drojdia dizolvata impreuna cu 4-5 linguri de faina, in functie de cata apa ati adaugat, si framantam putin, apoi adaugam restul de faina, sarea si cele doua galbenusuri. Framantam bine in timp ce adaugam cate putina apa calduta, depinde cat de moale vreti sa fie compozitia. La final punem 2 linguri de ulei si mai framantam cateva minute.


Dam la dospit 2 ore acoperind vasul cu prosop sau o bucata de material curata.


Dupa ce a dospit , ungeti masa de lucru cu ulei si impartiti compizitia in bucatele putin mai mici decat pumnul.


Luati fiecare bucata in parte ,o intindeti putin si puneti pe suprafata compozitiei cascaval ras si deasupra bucatele de cascaval.Adunati placinta ca si o branzoaica si apoi o apasati usor pana ce se intinde de 2-3 ori mai mare decta era initial.


Incalziti uleiul in tigaie si puneti placintele in ulei la foc potrivit sa se prajeasca pe ambele parti pana prin o culoare aurie.


Se scot pe un servetel de hartie. Se pot servi calde sau reci.


POfta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mirela0911 1

27.09.2015, 14:18

Tare bune!

Gicuta69 1

28.09.2015, 13:44

MotanLaOale 1

28.09.2015, 23:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Ariciul_aperitiv