Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Sfarama drojdia in apa calduta amestecata cu zaharul. Lasa sa stea 10 minute. Oul bate-l cu untul topit.
Amesteca faina cu sarea. Fa o roata in centru si adauga amestecul cu drojdia si ou. Framanata aluatul pana cand devine omogen. Lasa-l la crescut 1 ora, la temperatura camerei.
Pentru umplutura, amesteca dupa gust, urda, cas, sare si marar.
Dupa ce aluatul a crescut taie din el bucati cat de mari vrei. Intinde fiecare bucata de aluat pe o suprafata unsa cu ulei. Pune umplutura in centru, acopera cu aluat, apasand marginile. Intinde apoi bucata de aluat umpluta cu facaletul. Incinge cate putin ulei intr-o tigaie si prajeste placintele.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult