Placinte integrale cu branza si marar

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2011 | 5605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina integrala
  • 350 ml apa calduta
  • 25 gr drojdie
  • 50gr unt, topit
  • 1 ou
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita zahar
  • Pentru umplutura
  • urda
  • cas
  • sare
  • marar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte integrale cu branza si marar:

Sfarama drojdia in apa calduta amestecata cu zaharul. Lasa sa stea 10 minute. Oul bate-l cu untul topit.


Amesteca faina cu sarea. Fa o roata in centru si adauga amestecul cu drojdia si ou. Framanata aluatul pana cand devine omogen. Lasa-l la crescut 1 ora, la temperatura camerei.


Pentru umplutura, amesteca dupa gust, urda, cas, sare si marar.


Dupa ce aluatul a crescut taie din el bucati cat de mari vrei. Intinde fiecare bucata de aluat pe o suprafata unsa cu ulei. Pune umplutura in centru, acopera cu aluat, apasand marginile. Intinde apoi bucata de aluat umpluta cu facaletul. Incinge cate putin ulei intr-o tigaie si prajeste placintele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte integrale cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

elena1988 1

17.02.2011, 10:28

laylalala 1

17.02.2011, 11:06

alinutzika 1

15.08.2011, 22:37

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de pui cu galuste
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu branza sarata