Placinte umplute

de bucatarimcudiana in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2011 | 7221 vizualizari

 

Dragilor, azi ne delectam cu niste placinte umplute, care de fapt sunt o combinatie intre gogosi si langosi

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 500gr faina
  • 1 + 1/2 lingurita drojdie uscata
  • 1lingura zahar
  • 1lingurita sare
  • 300 ml apa calda
  • 30 ml ulei
  • pentru prajit :
  • ulei
  • pentru umplututa:
  • branza sarata ,cascaval
  • sunca presata
Portii: 11
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte umplute:

aluatul l-am facut la masina de paine, am adaugat mai intai ingredientele lichide , dupa care urmeaza cele solide.


dupa 1ora si 30 min. aluatul este bun de lucrat, il impart in parti cat mai egale, mie mi-au iesit 11 de data asta.


intind aluatul , pun umplutura din cascaval branza si sunca la mijloc

pliez placinta si la margini o presez bine cu o furculita ca sa nu imi iasa umplutura la prajit


cat timp am pregatit tigaia pentru prajit, placintele mai au timp sa se "umfle in pene"


am pus ulei la incins intr-o tigaie mai incapatoare


placintele le rumenesc frumos pe o parte si pe alta la foc moderat


sunt delicioase calde, dar merg si reci a doua zi daca mai rezista.

 

TIPS-URI

1

ca sa stiu ca uleiul este bine incins fac testul cu scobitoarea,cand introduc varful unei scobitori in ulei, daca sfaraie este numai bun de prajit

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

bucatarimcudiana 1

02.04.2011, 21:42

sufletista, sunt tare bune

bucatarimcudiana 1

02.04.2011, 21:42

kamy, multumesc

bucatarimcudiana 1

02.04.2011, 21:43

mamaieelena esti o dulce

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carne de pui