Placintele cu spanac si branza

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2016 | 1098 vizualizari

 

INGREDIENTE


    • 1/2 pachet foi de placinta
    • 150g spanac congelat
    • 200g branza de capra
    • 1 ceapa mica
    • 1 catel usturoi
    • 1 ou
    • sare
    • piper
    • ulei.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele cu spanac si branza:




  1. Intr-o tigaie calim usor in putin ulei, ceapa taiata marunt cu catelul de usturoi.

  2. Adaugam spanacul congelat si il lasam pe foc pana se dezghetata si scade tot lichidul din tigaie.

  3. Presaram putina sare si putin piper si lasam sa se raceasca.

  4. Intre timp inclazim cuptorul la 200 de grade si pregatim o tava tapetata cu hartie de copt.

  5. Amestecam branza cu compozitia de spanac.

  6. Adaugam un ou si amestecam bine.

  7. Folosim doua foi de placinta suprapuse, intindem la un capat al foilor pe toata lungimea, branza si rulam.

  8. Taiem rulourile in mai multe bucati, dupa preferinte(eu l-am taiat in 3) si le asezam in tava.

  9. La fel procedam pana terminam compozitia si foile de placinta.

  10. Stropim rulourile cu ulei din belsug si putin lapte.

  11. Dam tava la cuptor pana se rumenesc frumos rulourile.

  12. Sunt foarte gustoase calde cat si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mirela0911 1

18.01.2016, 20:13

Ce bine arata!

anca_rm 1

19.01.2016, 09:31

ce faine sunt

miki_a 1

21.01.2016, 00:25

Foarte frumusele si delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si ciuperci