Placintele cu spanac si branza

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2016 | 776 vizualizari

 

INGREDIENTE


    • 1/2 pachet foi de placinta
    • 150g spanac congelat
    • 200g branza de capra
    • 1 ceapa mica
    • 1 catel usturoi
    • 1 ou
    • sare
    • piper
    • ulei.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele cu spanac si branza:




  1. Intr-o tigaie calim usor in putin ulei, ceapa taiata marunt cu catelul de usturoi.

  2. Adaugam spanacul congelat si il lasam pe foc pana se dezghetata si scade tot lichidul din tigaie.

  3. Presaram putina sare si putin piper si lasam sa se raceasca.

  4. Intre timp inclazim cuptorul la 200 de grade si pregatim o tava tapetata cu hartie de copt.

  5. Amestecam branza cu compozitia de spanac.

  6. Adaugam un ou si amestecam bine.

  7. Folosim doua foi de placinta suprapuse, intindem la un capat al foilor pe toata lungimea, branza si rulam.

  8. Taiem rulourile in mai multe bucati, dupa preferinte(eu l-am taiat in 3) si le asezam in tava.

  9. La fel procedam pana terminam compozitia si foile de placinta.

  10. Stropim rulourile cu ulei din belsug si putin lapte.

  11. Dam tava la cuptor pana se rumenesc frumos rulourile.

  12. Sunt foarte gustoase calde cat si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mirela0911 1

18.01.2016, 20:13

Ce bine arata!

anca_rm 1

19.01.2016, 09:31

ce faine sunt

miki_a 1

21.01.2016, 00:25

Foarte frumusele si delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui marinat, cu branza si spanac