Placintele inimioare

de Mirela_Tilvescu in Dulciuri, 16 Apr 2013 | 1721 vizualizari

 

Sunt perfecte pentru servit dupa-amiaza cu un ceai negru.

 

INGREDIENTE

  • foietaj
  • 2 mere rosii
  • 2 mere verzi
  • zahar dupa gust
  • scortisoara
  • susan
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele inimioare:

Mai intai se vor taia merele in cuburi micute si se amesteca cu zaharul si scortisoara. Se taie foietajul cu o forma inimioara. Se vor umple, apoi se ung cu oul batut bine si se presara susan. Se coc la o temperatura de 200 ºC, timp de 20 minute. Se pot servi si caldute cu inghetata de vanilie.

 

RETETA IN IMAGINI

Placintele inimioare-0
Placintele inimioare-1

COMENTARII (6)

Rocsi

Rocsi 1

16.04.2013, 12:00

Iau si eu una ca sunt bune!

Mirela_Tilvescu

Mirela_Tilvescu 1

17.04.2013, 00:31

Multumesc!

Valclaudia

Valclaudia 1

15.05.2013, 22:53

una iau si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!