Placintute umplute

de SENO in Mancaruri cu carne, 5 Aug 2011 | 2119 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluatul I :

  • 7 linguri de ulei
  • 10 linguri de apa
  • faina cat cuprinde
  • un praf de sare

Aluatul II :

  • o jumatate de pachet de unt sau 2 linguri de untura
  • 7 linguri rase de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintute umplute:

Din primul aluat se framnta o coca si se intinde .


Al doilea aluat se intinde peste primul cu lingura, se impatura in 4 si se intinde iarasi fara a se mai framanta.


Aceasta operatie se face de mai multe ori, eu l-am impaturit de 5 ori, apoi se da frigider 30 de minute.


Se intinde foaia cat mai subtire, se taie patrate care se umplu cu branza,cu nuca,cu carne,cu mere,cu varza etc.


Daca faceti placintute sarate trebuie sa adaugati si putina sare in aluat,daca sant dulci puneti zahar dupa gust.


Pentru cremes se coc 2 foi pe dosul tavii.


Eu am facut o umplutura dintr-o ceapa calita in foarte putin ulei, cu 2 carnaciori taiati feliute, un ardei si o rosie,sare si piper


Cand am umplut placintutele am pus si putina branza telemea in fiecare si le-am lasat 30 de minute in cuptor la foc potrivit.


Au fost delicioase :)


Daca ti-a placut reteta noastra "Placintute umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

07.08.2011, 22:45

Cred ca sunt delicioase

mamaieelena 1

11.08.2011, 07:01

SENO 1

18.08.2011, 10:59

Sunt bune si dulci umplute cu fructe,gem sau crema. Sora mea a facut si ea si le-a umplut cu budinca de vailie si le-a ornat cu frisca si ciocolata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bezele Panda

de RODIMUR 7

la 10:41

Desert la pahar cu sos de visine si crema de vanilie

de Lau 9

ieri la 21:14

Chec cu mure

de Lau 9

ieri la 20:34

Desert cosulete cu mousse de ciocolata

de Lau 9

ieri la 18:21

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de berbec la tavă