Placintute umplute

de SENO in Mancaruri cu carne, 5 Aug 2011 | 3090 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluatul I :

  • 7 linguri de ulei
  • 10 linguri de apa
  • faina cat cuprinde
  • un praf de sare

Aluatul II :

  • o jumatate de pachet de unt sau 2 linguri de untura
  • 7 linguri rase de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintute umplute:

Din primul aluat se framnta o coca si se intinde .

Al doilea aluat se intinde peste primul cu lingura, se impatura in 4 si se intinde iarasi fara a se mai framanta.

Aceasta operatie se face de mai multe ori, eu l-am impaturit de 5 ori, apoi se da frigider 30 de minute.

Se intinde foaia cat mai subtire, se taie patrate care se umplu cu branza,cu nuca,cu carne,cu mere,cu varza etc.

Daca faceti placintute sarate trebuie sa adaugati si putina sare in aluat,daca sant dulci puneti zahar dupa gust.

Pentru cremes se coc 2 foi pe dosul tavii.

Eu am facut o umplutura dintr-o ceapa calita in foarte putin ulei, cu 2 carnaciori taiati feliute, un ardei si o rosie,sare si piper

Cand am umplut placintutele am pus si putina branza telemea in fiecare si le-am lasat 30 de minute in cuptor la foc potrivit. 

Au fost delicioase :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placintute umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

07.08.2011, 22:45

Cred ca sunt delicioase

mamaieelena 1

11.08.2011, 07:01

SENO 1

18.08.2011, 10:59

Sunt bune si dulci umplute cu fructe,gem sau crema. Sora mea a facut si ea si le-a umplut cu budinca de vailie si le-a ornat cu frisca si ciocolata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu pui