Mancare rece de gasca

de adriana_bobu in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2011 | 19516 vizualizari

 

E o mancare excelenta...

 

INGREDIENTE

  • pulpele si pieptul de la o gasca
  • 1 Kg ceapa
  • 1 morcov
  • frunze dafin
  • 100 g masline
  • sare, piper
  • ulei
  • 1/2 lamaie
  • un pahar de vin rosu, un pahar apa
  • 200 g pasta tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare rece de gasca:

Am tras in ulei carnea pret de cateva minute, iar intr-o alta tigaie am untit ceapa taiata pestisori si morcovul taiat rondele. Am rasturnat apoi intr-o tava ceapa si carnea, am adaugat apa , vinul, si am tras o folie de aluminiu deasupra dupa care le-am dat la cuptor cca 1 h . Am incercat apoi carnea si fiindca nu era suficient de patrunsa am intors bucatile de carne si le-am mai lasat 1/2 h. Am scos apoi tava, am pus maslinele, lamaia taiata felii , sarea, piperul, dafinul si in final pasta de tomate desfacuta in putina apa. Am acoperit tava din nou si dupa 1/2 h am oprit focul. Am lasat-o sa se racoreasca si apoi am aranjat-o in vasul yena. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare rece de gasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

adriana_bobu 1

30.01.2011, 21:04

mitinita, mirela

DIANA B 1

01.02.2011, 10:30

Voi face si eu asa ceva , dar cu alta pasarica , ca rata , n-am .... sau poate chiar cu limba

adriana_bobu 1

01.02.2011, 19:07

onesta...iese foarte buna si cu limba...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet fraged de porc cu cartofi