Piept de curcan in sos de soia cu garnitura

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 25 Iul 2010 | 8167 vizualizari

 

pieptul de curcan este foarte sanatos si foarte gustos,grozav si in retetele de dieta are putine calorii

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept curcan
  • 300 ml lapte
  • sare
  • piper
  • sos de soia 1oo ml
  • cartofi
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan in sos de soia cu garnitura:

Se taie pieptul de curcan in felii mari si nu foarte subtiri.

Se pune intr-un vas mai inalt cu laptele de seara pana dimineata in frigider

Dimineata se scoate se tamponeaza bine cu servetel uscat dupa care se condimenteaza si se lasa putin , aproximativ 1 ora

Intre timp se curata cartofi si se taie in formele dorite apoi se prajesc in ulei.

Se inchinge gratarul apoi se pune sosul de soia si pieptul de curcan,se prajeste  pe ambele parti si se serveste cu garnitura de cartofi,ciuperci,legume,,,,,,,,,,,,,,,

La cartofi am avut ajutoare, pe dragos ,m-a ajutat sa le tai in forme pt pitici rasfatati

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan in sos de soia cu garnitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

nadina73 1

29.07.2010, 15:21

laly iubita stiam ca vi asa ca ti-am rezervat o portie generoasa

mariac 1

01.08.2010, 22:24

nadina73 1

02.08.2010, 00:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fleica cu legume la cuptor