Piept de curcan in sos de soia cu garnitura

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 25 Iul 2010 | 4657 vizualizari

 

pieptul de curcan este foarte sanatos si foarte gustos,grozav si in retetele de dieta are putine calorii

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept curcan
  • 300 ml lapte
  • sare
  • piper
  • sos de soia 1oo ml
  • cartofi
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan in sos de soia cu garnitura:

Se taie pieptul de curcan in felii mari si nu foarte subtiri.


Se pune intr-un vas mai inalt cu laptele de seara pana dimineata in frigider


Dimineata se scoate se tamponeaza bine cu servetel uscat dupa care se condimenteaza si se lasa putin , aproximativ 1 ora


Intre timp se curata cartofi si se taie in formele dorite apoi se prajesc in ulei.


Se inchinge gratarul apoi se pune sosul de soia si pieptul de curcan,se prajeste pe ambele parti si se serveste cu garnitura de cartofi,ciuperci,legume,,,,,,,,,,,,,,,


La cartofi am avut ajutoare, pe dragos ,m-a ajutat sa le tai in forme pt pitici rasfatati

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan in sos de soia cu garnitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

nadina73 1

29.07.2010, 15:21

laly iubita stiam ca vi asa ca ti-am rezervat o portie generoasa

mariac 1

01.08.2010, 22:24

nadina73 1

02.08.2010, 00:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu usturoi si cartofi cu ierburi aromate