Plapiumioare cu piept de pui

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2010 | 3105 vizualizari

 

De cand mi-a zis o prietena de a mamei reteta asta o fac mereu ,mai ales de revelion mereu fac....sunt foarte gustoase ...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 piept pui
  • o bucata cascaval
  • cateva ciuperci intregi la borcan
  • 1 ou
  • piper
  • sare
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plapiumioare cu piept de pui:

Aluatul se lasa la dezghetat.cand e gata dezghetat se pune pe o masa cu putina faina si se mai intinde putin cu sucitorul pentru ca e destul de gros.


dupa ce l-ati intins se taie patratele cam de 15 centimetri.


pieptul de pui se taie bucatele nu prea mari,se bate putin ca pentru snitel,si se condimenteaza cu sare,piper si boia dulce.


cascavalul se taie si el felioare.


ciupercile se spala si se taie felii.


pe fiecare patratel,pe o jumatate din el,se pune o bucata de piept condimentata,peste o felioara cascaval si 3,4 felii de ciuperci.


cu cealalta jumatate de patratel de aluat se vine pe deasupra pentru a acoperi ingredientele.


se preaseaza de jur imprejur cu degetele sau furculita,si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


oul se bate bine si cu el se ung plapiumioarele.


se dau la cuptorul incins 20-25 min la foc potrivit.


se scot din cuptor ,se las putin la racorit si pe urma serviti.


ies cam 20 de plapiumioare sau mai multe daca le faceti mai mici.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plapiumioare cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

lia maria 1

31.01.2011, 13:18

bune tareeeeeee

Rocsi 1

31.01.2011, 18:27

lia

Cris2711 1

20.07.2011, 17:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi frantuzesti cu ciuperci