Plastilină de ciocolată

de anomisana in Dulciuri, 14 Mai 2012 | 8145 vizualizari

COMENTARII (28)

mihaelar63 1

14.05.2012, 07:55

Chiar ca e o solutie rapid si usor de lucrat

Lau 1

14.05.2012, 08:24

interesant

MotanLaOale 1

14.05.2012, 08:39

Rocsi 1

14.05.2012, 10:57

super

diaconta 1

14.05.2012, 11:10

interesant

cocolina 1

14.05.2012, 11:52

mirela0911 1

14.05.2012, 13:48

Interesant!

jolygina 1

14.05.2012, 14:44

imi place

La Ancuta 1

14.05.2012, 14:59

am retinut ideea pentru urmatorul tort

MIUTA 1

14.05.2012, 16:59

Super idee imi place

aziz 1

14.05.2012, 19:36

mamaieelena 1

14.05.2012, 20:35

bun,bun

Sim0na 1

15.05.2012, 08:08

Direct la favorite!!!

iry-gabriela 1

15.05.2012, 10:13

interesanta si direct la favorite

silvi0ara 1

15.05.2012, 10:20

Interesant si de retinut.

mena29 1

15.05.2012, 11:09

Imi place mult ideea,trebuie probata. Felicitari!

gaby_duceag 1

15.05.2012, 11:12

WOW! Suna grozav! Se poate si cu ciocolata cu lapte sau neagra?

diaconta 1

15.05.2012, 11:33

mi-a ramas ideea de cand am vazut tortul asta: http://www.myfancycake.com/2012/01/tort-gateau-royal.html si musai sa-l faptuiesc intr-o zi

diaconta 1

15.05.2012, 11:34

nu prea stiu eu cum sa masor mierea,ma enerveaza cand mazgalesc peste tot cu ea

anomisana 1

15.05.2012, 11:35

Multumesc pentru aprecieri. Da, Gabi, se poate cu orice fel de ciocolata.

anomisana 1

15.05.2012, 11:37

Dia, eu am cantarit-o, dar cele 40 g cred ca au fost cam 2 linguri. Iar cu reteta de Gateau Royal, m-ai bagat in boala. Din pacate eu nu stiu sa modelez flori, dar poate voi reusi sa invat intr-o zi. Multumesc pentru acest link.

diaconta 1

15.05.2012, 11:43

Ei lasa ca ca si tu ai facut minunatii de ornamente.Nici eu nu ma prea pricep sa modelez.Acu am niste pasta de zahar si martipan si n-am nici prilejul nici inspiratia de a le folosi
si cu lingura daca pun mierea,daca are consistenta buna,se ia cam multa,tot la cantar voi ajunge

Angelina_Elena 1

15.05.2012, 15:54

o idee numa buna pt torturi!

Geanina87 1

21.05.2012, 13:08

Foarte usor de preparat,o voi incerca cat de curand

Geanina87 1

23.05.2012, 19:18

E obligatoriu ca mierea sa fie de salcam??? sau poate fi orice fel de miere?

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bomboane cu nuci si portocale