Pleurotus pane

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2014 | 1010 vizualizari

 

Un aperitiv sanatos gustos si rapid de pregatit .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. ciuperci pleurotus
  • 6 oua
  • 100 gr. faina
  • 1 lingurita delikat
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus pane:

Se spala ciupercile si se pun intr-o cratita cu apa calda , se lasa 5 minute pe foc .

Dupa ce se oparesc se pun la scurs .

Se face o coca din oua , faina ,  delikat ,sare si piper dupa gust .

Se pune uleiul la incins si ciupercile trecute prin coca se pun la prajit pana cand se rumenesc pe ambele parti .

Se servesc calde ca aperitiv .

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se pot servi cu smantana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pleurotus pane-0
Pleurotus pane-1
Pleurotus pane-2
Pleurotus pane-3
Pleurotus pane-4
Pleurotus pane-5
Pleurotus pane-6
Pleurotus pane-7

COMENTARII (18)

delia64

delia64 1

04.05.2014, 21:45

Rocsi

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

05.05.2014, 13:03

arata grozav

delia64

delia64 1

08.05.2014, 19:30

Iubitica Trendy

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!