Pogacele cu branza si seminte

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2015 | 1311 vizualizari

 

Perfecte de rontait 

 

INGREDIENTE

  • -500 gr faina
  • -150 gr untura
  • -100 ml lapte batut
  • -300 gr branza ( 150 gr cascaval si 150 gr telemea)
  • -2 oua
  • -1 lingurita sare
  • -2 linguri seminte de in macinate
  • Extra :
  • -seminte susan , in , mac
  • -1 ou
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pogacele cu branza si seminte:

Intr-un castron punem faina cernuta . Adaugam cascavalul razuit si branza telemea zdrobita .


Ouale le spargem si pe ele , adaugam sarea si semintele de in precum si laptele batut.


Framantam un aluat elastic si ferm .


Pe masa de lucru intindem aluatul , nu foarte gros , cam de 1 cm grosime si taiem pogacile in forma dorita .


Asezam in tava , ungem fiecare bucata cu oul batut si presaram deasupra semintele dorite .


Coacem in cuptorul incins la 180 grade cam 20 minute.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pogacele cu branza si seminte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

miki_a 1

17.12.2015, 11:53

Immm, mi-as pune cate 2 in fiecare buzunar!

Raluca57 1

20.12.2015, 16:02

Oare pot înlocui laptele bătut cu iaurt sau kefir? Nu am lapte batut și tare aș vrea să le fac. Multumesc

noiinbucatarie 1

07.02.2016, 13:27

vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu branza