Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

de Mihaela11_jo in Prajituri, 4 Dec 2010 | 5206 vizualizari

 

In tarile arabe oregano verde se gaseste pe piata aproape tot timpul anului; astfel este folosit la numeroase mancaruri si prajituri gen saratele, pogacele, croissants,placinte,foetaj.
Proaspat, oregano este extraordinar de aromat si putin iute.

 

INGREDIENTE

  • 250 gm unt sau margarina moale
  • 400 gm faina
  • 200 gm telemea de oaie desarata si rasa pe razatoarea mica
  • 3 lingurite de drojdie instantanee
  • 2 lingurite chimin boabe
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 cana frunze de oregano verde maruntite
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde:

Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor si se framanta bine.
Se intinde o foaie de aluat de 1cm si se taie pogacelele.
Se aseaza in tava si se mai lasa cca 15 minute pentru a creste putin.
Intre timp se incalzeste cuptorul si se coc la foc potrivit cca 35 de minute.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pandispan cu mere si budinca