Prajitura cu gem de pere si scortisoara

de mirela0911 in Prajituri, 1 Apr 2012 | 3533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de ulei
  • un praf de sare
  • 1 praf de copt
  • 7 lg faina alba
  • 1 lgt. coaja de portocale rasa
  • gem de pere
  • 2 lg scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem de pere si scortisoara:

Se mixeaza bine ouale cu zaharul. Se adauga coaja de portocale, uleiul, sarea si se mixeaza in continuare pana se incorporeaza. Faina amestecata cu praful de copt se adauga peste compozitie si se amesteca usor.


Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cu o lingurita se ia gem si se pune din loc in loc peste compozitia din tava. Se presara deasupra scortisoara si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30-35 minute (se face testul cu scobitoarea).


Se lasa la racit dupa care se portioneaza si se serveste. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem de pere si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Rocsi 1

01.04.2012, 19:18

hai ca vin sa iau putin desert

MotanLaOale 1

01.04.2012, 19:50

bun bun

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:35

trebuie sa fie buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Napolitane cu gem, nuca si biscuiti