Pollo alla caciatore

de irena in Pui, 25 Feb 2012 | 3049 vizualizari

 

Am preparat aceasta reteta de Pollo alla caciatore foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpe pui,
  • 3 cepe,
  • 4 catei usturoi,
  • 150 gr rosii in suc propriu,
  • 300 gr ciuperci,patrunjel verde,
  • 150 ml vin alb,
  • 100 ml smantana,
  • 100 ml apa,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • 50 ml ulei masline.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pollo alla caciatore:

Condimentez pulpele .

Calesc ceapa si usturoiul , adaug ciupercile, apoi rosiile si las pe foc cca 8-10 min.

Asez pulpele intr un vas de ceramica ,adaug sosul preparat mai sus ,vinul si apa si las 10 -15 min,apoi acopar cu folie si dau la cuptor la 200 C,ptr 40 -45 min.Cu 10 min inainte, scot folia si adaug smantana.Ornez cu patrunjel verde si servesc cu mamaliga.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo alla caciatore" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mușuroi de cârtiță

ieri la 23:40

Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa

ieri la 22:46

Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina

de Miha 9

ieri la 22:36

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

de laura_n 7

ieri la 17:01

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de pui