Pollo alla pizzaiola (Pui in sos de rosii)

de nadea68 in Pui, 7 Dec 2013 | 3766 vizualizari

 

E o reteta italiana foarte gustoasa....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • usturoi
  • 1 lingura capere
  • 1 lingurita oregano
  • 400 g suc de rosii
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pollo alla pizzaiola (Pui in sos de rosii):

Pulpele de pui le spalam si le lasam asa intregi.

Taiem marunt usturoiul.

Pulpele le dam cu ulei si cu piper.Dupa care le frecam bine cu usturoiul.

Incalzim pe foc o tigaie si asezam pulpele in ea(incercam sa pastram tot usturoiul pe pulpe).

Rumenim pulpele pe ambele parti cam 15 minute.

Intr-un castronel punem sucul de rosii,capere taiati marunt,sare si oreganul.

Amestecam totul bine.

Cand pulpele sunt rumenite,varsam sucul de rosii peste ele si le punem la cuptor 30 minute sau pana sunt gata.

 

TIPS-URI

1

eu am pus si o foaie de dafin

2

in reteta originala se folosesc capere dar iese buna si fara daca nu aveti

Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo alla pizzaiola (Pui in sos de rosii)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de rosii