Pomana porcului

de diaconta in Porc, 2 Dec 2010 | 21792 vizualizari

 

Daca tot am preparat carnatii,ar fi fost pacat sa nu-i facem porcului si putina pomana si sa ne convingem ca's buni carnatii.Minunati sunt.

 

INGREDIENTE

  • carnati de porc
  • cateva bucati de carne de porc
  • untura
  • sare,piper,boia
  • usturoi
  • faina de malai pentru mamaliguta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pomana porcului:

Carne de porc se taie bucati mai mari.


Intr-o cratita se incinge putina untura si se pune carnea.Se lasa sa se prajeasca pana cand se rumeneste putin,se pun doi catei de usturoi taiati felii si o jumatate de cana de apa.Se lasa sa fiarba ,cand este fiarta de jumatate se adauga si bucatile de carnati.Daca e nevoie se mai adauga putina apa.Se pune sare,piper si putina boia.


Langa carne am facut o mamaliguta si am pus si niste muraturi.


Ce dor imi era de-o mancarica de la taiatul porcului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pomana porcului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (60)

diaconta 1

08.08.2012, 22:52

Meri,vezi ca facem pomana porcului si ...la bloc ))

portiadelumina 1

09.08.2012, 06:37

E cam de dimineaţă dar merge de noata 10, mai ales că la a doua porţie deja e obişnuinţă

Ancutsa 1

27.08.2018, 15:50

O bunatate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Branzoaice
  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ochelari cu muștar, sirop de rodie și cașcaval

ieri la 21:09

Cartofi cu ceapă, usturoi și boia de ardei dulce

ieri la 20:52

Salata de ouă

de RODIMUR 7

ieri la 09:13

Rulori cu șuncă, cașcaval și baby spanac

pe 19.02 la 21:37

Briose cu ton si masline

de Rocsi 9

pe 19.02 la 19:50

RETETA RECOMANDATA
Reteta Medi...atizata:Carnati cu oua (in sfarsit!!!)