Popcorn caramel - cea mai simpla si rapida metoda

de Adinuta san in Dulciuri, 20 Mar 2011 | 8625 vizualizari

 

Aveam eu o metoda lunga tare, de cand am gasit-o pe asta la Ionix aka Ionela,nici nu-mi mai vine sa pomenesc. Bineinteles,cea mai buna si gustoasa metoda ar fi cu zahar brun,dar la noi,am vazut o singura data. Sunt multe feluri pe care scrie ca ar fi acest produs, el trebuie sa arate de parca ar fi umed.

 

INGREDIENTE

  • seminte de porumb ptr floricele
  • ulei
  • oala de fonta
  • zahar
  • zahar vanilat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Popcorn caramel - cea mai simpla si rapida metoda:


Se pune oala pe foc si cand e fierbinte se adauga ulei.


Se pun semintele de porumb si se acopera cu capac.


Din cand in cand se scutura oala.


Dupa ce nu se mai aud pocnituri se scoate popcornul si se repeta procesul.


Dupa ce e gata tot popcornul, se adauga 3 linguri de zahar in oala si se topeste.


Cand devine maroniu (aveti grija sa nu-l ardeti) se ia de pe foc si se umple oala trei sferturi cu popcorn.


Se presara si niste zahar vanilat.


Se amesteca bine ca sa ajunga peste tot si se pun in bol.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Popcorn caramel - cea mai simpla si rapida metoda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Adinuta san 1

21.03.2011, 09:24

ada ,suna bine metoda ta cum iese?

mihaelaM 1

21.03.2011, 15:50

Cand nu aveam microunde faceam pop cornul la punga in cuptorul de la aragaz

RuxyRux 1

21.03.2011, 17:45

Super Miti...si eu le fac sunt delicioase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Floricele de porumb cu caramel- Popcorn