Popcorn caramel - cea mai simpla si rapida metoda

de -Miti- in Dulciuri, 20 Mar 2011 | 7151 vizualizari

 

Aveam eu o metoda lunga tare, de cand am gasit-o pe asta la Ionix aka Ionela,nici nu-mi mai vine sa pomenesc. Bineinteles,cea mai buna si gustoasa metoda ar fi cu zahar brun,dar la noi,am vazut o singura data. Sunt multe feluri pe care scrie ca ar fi acest produs, el trebuie sa arate de parca ar fi umed.

 

INGREDIENTE

  • seminte de porumb ptr floricele
  • ulei
  • oala de fonta
  • zahar
  • zahar vanilat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Popcorn caramel - cea mai simpla si rapida metoda:


Se pune oala pe foc si cand e fierbinte se adauga ulei.


Se pun semintele de porumb si se acopera cu capac.


Din cand in cand se scutura oala.


Dupa ce nu se mai aud pocnituri se scoate popcornul si se repeta procesul.


Dupa ce e gata tot popcornul, se adauga 3 linguri de zahar in oala si se topeste.


Cand devine maroniu (aveti grija sa nu-l ardeti) se ia de pe foc si se umple oala trei sferturi cu popcorn.


Se presara si niste zahar vanilat.


Se amesteca bine ca sa ajunga peste tot si se pun in bol.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Popcorn caramel - cea mai simpla si rapida metoda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

-Miti- 1

21.03.2011, 09:24

ada ,suna bine metoda ta cum iese?

mihaelaM 1

21.03.2011, 15:50

Cand nu aveam microunde faceam pop cornul la punga in cuptorul de la aragaz

RuxyRux 1

21.03.2011, 17:45

Super Miti...si eu le fac sunt delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Floricele de porumb cu caramel- Popcorn